teava ppr, teava ppr iasi, instalatii termice,

Looking installer

I'm a installer

Despre tevile din polipropilena (PPR)

        Tevile din polipropilena (PPR) sunt tot mai des utilizate la instalatiile sanitare si de incalzire datorita calitatii, a manevrabilitatii facile si a pretului mic. Tevile PPR pot fi simple (fara insertie) folosite pentru apa rece, cu insertie de fibra compozita sau cu insertie de aluminiu folosite pentru instalatii de incalzire si apa calda menajera.

       Polipropilena, sau PPR, face parte din categoria materialelor termoplastice. Dura, rigida, polipropilena are o rezistenta mare la temperaturi inalte, o excelenta rezistenta chimica si la coroziune si o rezistenta medie la impact. Polipropilena este ecologica, non-toxica si prietenoasa cu mediul inconjurator. Are o greutate mica, astfel se transporta si se manipuleaza foarte usor.

       Tevile din polipropilena sunt masive si inestetice, fitingurile fiind chiar mai mari si mai voluminoase decat teava in sine, dar au un coeficient de transfer termic mic si se pot chiar vopsi.

Tevile din polipropilena vin sub forma de bara lunga de patru metri si dimensiuni de la diametrul de 20,25,32,40,50,63,75,90 si 110.

Recommended products