centrale termice, punere in functiune, autorizatie de functionare, iscir,

Looking installer

I'm a installer

Utilitatea montării centralelor termice în cascadă

      Montajul in cascada a centralelor termice inseamna montarea in paralel a doua sau mai multe centrale termice.

      Folosim o schema de montaj a furnizorului, automatizare, elemente de racordare hidraulica, si evacuare comuna sau separata a gazelor arse.

      In general nu se pot monta in cascada centrale cu puterea mai mica de 35 de kw. Furnizorii nu ofera accesorii pentru aceste echipamente

      Intr-o cascada de centrale termice, legaturile hidraulice sunt commune, si comanda centralelor o da o automatizare care monitorizeaza necesarul de incalzire. Poate cel mai important este ca intr-o cascada de centrale, eficienta sistemului este imbunatatita, iar o centrala individuala poate fi oprita sau pornita in functie de cerere.

       Pentru spatiile comerciale sau cladirile cu suprafata mare, necesarul de incalzire este mare si trebuie gasita o solutie pentru incalzire si preparare de apa calda menajera.

In aceste cazuri, solutia cea mai potrivita este folosirea de centrale termice in cascada.

     Chiar dacă investiţia iniţială în acest sistem de tip cascadă poate fi mai mare decât cea pentru un echipament convenţional, exploatarea ulterioară va aduce economii considerabile de combustibil şi va creşte durata de viaţă a echipamentelor, având în vedere că acestea nu vor funcţiona în mod continuu aşa cum se întâmplă în cazul unui echipament convenţional.

     Aparatele vor funcţiona prin rotaţie, gradul de uzură fiind distribuit uniform pe fiecare aparat. Utilizând un astfel de sistem avem garanţia funcţionarii fără întreruperi a instalaţiei, chiar şi în cazul defectării uneia dintre centrale.

     Controlul şi reglarea întregii instalaţii poate fi făcută foarte uşor prin internet cu ajutorul noilor aplicaţii pentru dispozitive mobile, tablete sau smartphone.

Recommended products