centrala termica, viessmann, vitodens,

Caut instalator

Sunt instalator

Centrala termică Viessmann Vitodens 050 W 24 kW – Putere Germană!

Viessmann este unul dintre brandurile care se bucură de o popularitate crescută pe piața produselor dedicate încălzirii, refrigerării și sistemelor cu utilizare în domeniul industrial.

Grație soluțiilor sale care sunt axate pe obținerea unui raport optim între consum, costuri de mentenanță și eficiență în exploatare, produsele acestei companii sunt considerate de către clienții din întreaga lume a fi unele din categoria premium.

Centrala termica Viessmann Vitodens 050W 24Kw face parte din gama cea mai accesibila a producatorului german  de pe piata de est. 

Evaluată la 4 stele, în conformitate cu prevederile Directivei nr. 92/42 a Consiliului European, aceasta centrala termica Viessmann încălzește suprafețe de până la 160 mp, fiind, totodată, una dintre cele mai silențioase centrale termice în condensare, cu un nivel de zgomot de numai 46 dB.

Schimbătorul de căldură Inox-Radial din oţel inoxidabil transformă eficient energia utilizată în căldură. Randamentul său se ridică la 97 % (Hs). În consecinţă, arzătorul cilindric din oţel inoxidabil are un consum redus de gaz. Urmarea sunt emisiile de CO2 mai reduse, precum şi protejarea mediului înconjurător.

Tastele uşor de operat permit o setare rapidă a temperaturii agentului termic şi a apei calde menajere. Afişarea regimurilor de funcţionare şi a temperaturilor se realizează pe un display digital.

Prezintă unul dintre cele mai avantajoase raporturi preț-calitatea caracteristicilor, iar dacă ești interesat de această centrală termică, poți verifica prețul actualizat al centralei Vitodens 050 W 24 kw pe site-ul www.centraletermiceiasi.ro 

Produse recomandate