aerator, canalizre interioara, sistemul de canalizare

Caut instalator

Sunt instalator

Aeratorul de canalizare

Principala sarcina a acestor aeratoare este pe de-o parte sa echilibreze presiunea in sistemul de canalizare interioara si pe de alta parte sa impiedice degajarea mirosului din sistemul de canalizare in incaperea in care sunt instalate.

Faptul este că, în timpul coborârii abrupte a rezervorului de toaletă sau a altor cantități mari de apă care intră în sistem, se formează o suprapresiune. Pe măsură ce coloana de lichid se deplasează prin sistem, presiunea în coloană crește. După ce scurgerile ajung în coloană și se agită, se formează un vid. Ca urmare a unor asemenea căderi de presiune, mirosurile neplăcute din sistemul de canalizare intră în incintă.

Pentru a evita astfel de probleme, plafonul este afișat pe acoperiș. Ca urmare, nivelurile de presiune sunt oprite. Dar, dacă coloana din partea superioară este înfundată, atunci nu se poate evita un miros neplăcut în cameră. Pentru a preveni acest lucru instalați un aerator.

Instalarea unui aerator oferă câteva avantaje:

  • nu va lăsa sistemul de canalizare înghețat. Aeratorul împiedică intrarea în sistem a aerului rece. Acest lucru este cel mai relevant în casele vechi, unde nu există izolații ale conductelor de canalizare.
  • vă permite să economisiți bani. La instalarea dispozitivului dispare necesitatea creării sistemului de ventilație.
  • nu este nevoie să instalați o conductă de ventilație pe acoperiș. Acest lucru va salva acoperisul de eventuale scurgeri.
Produse recomandate