Termeni si conditii

Caut instalator

Sunt instalator

Termeni si conditii

 Termeni si conditii:

S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL SRL

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Compania S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL  S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Acest site este intretinut si administrat de compania S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL S.R.L.

Intregul continut al acestui site www.centraletermiceiasi.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB,scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C.INSTAL CONSTRUCT GENERAL S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL  S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL  S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.
Acest site de web si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" cu garantia producatorului sau a reprezentantei acestuia in Romania. S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL  S.R.L. nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL  S.R.L. nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau mailul trimis de la centrale.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL S.R.L., proprietarul www.centraletermiceiasi.ro, se angajeaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, ofertelor acestuia si a altor oferte ale societatii.
S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu vinde, nu ofera adresa dumneavostra de e-mail obtinuta prin intermediul www.centraletermiceiasi.ro, fara acordul dumneavoastra explicit.
Orice utilizator care a furnizat adresa sa de email in cadrul procesului de inregistrare poate cere ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.centraletermiceiasi.ro trimitind un e-mail la adresa: office@instalconstructiasi.ro

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)
S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv compania S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL  S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. Clientul va primi inapoi banii incasati de S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL S.R.L. pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.
Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de furnizorul nostru sau de catre noi.
In cazul in care produsele nu se pot livra clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL  S.R.L. dar nu si alte despagubiri.
Valoarea maxima a obligatiilor companiei S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL  S.R.L. de la acest client. Dupa expedierea produselor, companiei S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL  S.R.L. nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si de asemenea nici returnarea produselor.

Compania S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL  S.R.L. isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL  S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Compania S.C.INSTAL CONSTRUCT GENERAL  S.R.L. si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care se ocupa direct sau prin reprezentantii sai de service-ul produsului.

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul www.centraletermiceiasi.ro se incadreaza intre 1 zi si 5 zile lucratoare din momentul inregistrarii comenzii in serverele companiei S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL  S.R.L. In conditii speciale. S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL  S.R.L. isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL  S.R.L. nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la: office@instalconstructiasi.ro

www.centraletermiceiasi.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.centraletermiceiasi.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre S.C INSTAL CONSTRUCT GENERAL  S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Renuntarea la cumparare se aplica doar clientilor persoana fizica si se face conform O.G. 130/2000 in cazul achizitionarii de produse folosind exclusiv tehnicile de comunicare la distanta.

Cosumatorul  are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare,fara penalitati fara invocarea unui motiv, in termen de  10 zile lucratoare primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Retineti ca renuntarea la cumparare se aplica numai produselor livrate prin curier, produsele care au fost ridicate de la sediul nostru sau livrate de catre societatea noastra direct la beneficiar prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, intrucat prezenta fizica simultana a partilor anuleaza conditiile pentru contractul la distanta.

Incheierea contractului are loc in momentul intocmirii facturii fiscale. Conform Art. 10. lit. a consumatorul nu poate denunta unilateral contracte de furnizare de servicii a caror executie a început, cu acordul consumatorului, înaintea expirarii termenului de 10 zile lucrãtoare prevazut la art. 7 alin. (1); (montaj/instalare echipamente, etc.)

Consumatorul nu poate denunta unilateral contractul la distanta pentru produsele executate dupa specificatiile consumatorului sau distinct personalizate.

Produsele se vor inapoia pe cheltuiala consumatorului conform art. 7 alin.(1). Sumele de plata pe care consumatorul le-a varsat ca plata se vor inapoia in termen de maximum 30 de zile conform art. 8

Produsele se vor inapoia in ambalajul original cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau utilizare, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit, in cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut - produsul trebuie returnat sigilat.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Notificare cu privire la protecţia datelor personale

 

1. Informaţii Generale

a) Introducere

În 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date ("Regulamentul").

Scopul principal al acestuia este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date.

Astfel, consideram ca este un moment potrivit sa te informam cum protejam datele tale personale si cum ne insusim prevederile Regulamentului.

Următoarea notificare privind protecția datelor este concepută pentru a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale și drepturile dvs. Privind această procesare în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor (“GDPR”) și legislația locală în vigoare.

b) Operatorul

Noi, societatea Instal Construct General SRL cu sediul în Instal Construct General SRL, cu sediul în mun. Iaşi, Str. Vasile Lupu nr. 160, Bloc G3-1, parter,  reprezentăm operatorul, în conformitate cu GDPR și, prin urmare, suntem responsabili pentru procesarea datelor descrisă mai jos. Pentru întrebări sau solicitări privind prelucrarea datelor, vă rugăm să contactați ofițerul nostru pentru protecția datelor, ale cărui date de contact le puteți găsi mai jos.

Colectarea acestor date se face doar cu acordul dumneavoastră.

Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea operatorului (Instal Construct General SRL) de a încheia contractul de prestări servicii/vanzare a produselor, de a trimite informații sau produsele comandate, acestuia din urmă lipsindu-i una din condiţiile esenţiale, respectiv identitatea părţilor.

c) Datele cu caracter personal

            Instal Construct General SRL prelucrează următoarele date cu caracter personal:

 1. Numele și prenumele, adresa de domiciliu.
 2. Datele din cartea de identitate inclusiv CNP-ul.
 3. Adresa de e-mail și numărul de telefon, semnătura.
 4. Înregistrări video.
 5. Comunicațiile pe care le faceți cu noi sau pe care le direcționați către noi prin scrisori, e-mailuri, SMS, servicii de chat, apeluri și rețele de socializare.
 6. Experiența profesională, necesară pentru angajare.

2. Informaţii cu privire la Procesare

a) Tipurile de prelucrare a datelor

“Prelucrarea” înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea.

b) Principiile prelucrării datelor cu caracter personal

Instal Construct General SRL se obligă să respecte principiile de protecție a datelor cu caracter personal (denumite în continuare „Principiile”) prevăzute de GDPR, pentru a se asigura că toate datele sunt:

 1. Prelucrate în mod corect, legal și transparent;
 2. Colectate în scopuri specificate, explicite și legitime;
 3. Adecvate, relevante și limitate în raport cu scopurile pentru care sunt prelucrate;
 4. Corecte și actualizate;
 5. Păstrate într-o formă care nu permite identificarea persoanelor vizate mai mult timp decât este necesar în raport de scopul prelucrării;
 6. Procesate în conformitate cu drepturile persoanei vizate, într-un mod care să asigure o securitate adecvată a prelucrării, astfel încât datele să fie integre, confidențiale și disponibile.

c) Scopul și temeiul prelucrării datelor

 1. Inregistrarea clienților. Vom procesa datele personale colectate prin intermediul formularului de înscriere pe site-ul www.instalconstructgeneral.ro prin care vă creați un cont sau telefonic, în vederea unei mai bune și facile administrări a comenzilor dumneavoastră. Această prelucrare se bazează pe Art. 6 paragraful teza 1 litera a) GDPR.
 2. Încheierea și executarea contractelor. Pentru a putea încheia o comandă și pentru a livra produsele și serviciile noastre este nevoie să prelucrăm date cu caracter personal care vă aparțin. Această prelucrare se bazează pe Art. 6 paragraful teza 1 litera b) GDP
 3. Marketing, analiza clienților și profilare.
 • Marketing personalizat. Ne oferiți consimțământul prealabil de a utiliza datele dvs. personale pentru:- a vă oferi un produs pe baza circumstanțelor dvs. personale,

- a vă propune o ofertă atunci când vă conectați la site-ul nostru, la aplicațiile pentru mobil sau aveți înregistrat telefonul / adresa de email în baza noastră de date,

- comunicări ale Serviciului de asistență clienți: folosim datele dvs. pentru a gestiona relația noastră cu dvs. ca și client și pentru a ne îmbunătăți serviciile și experiența dvs. cu noi,

- trimiterea de informații prin newsletter.

Vă putem furniza informațiile noastre prin e-mail, SMS, telefon sau adresă. Această prelucrare se bazează în mod legitim pe Art. 6 paragraful 1 teza 1 litera a) GDPR.

Puteți să vă dezabonați de la ofertele personalizate de acest gen. Aveți dreptul de a nu consimți sau de a vă opune la activitățile comerciale sau de marketing direct, inclusiv la crearea profilului în scopul activităților de acest tip. Dacă v-ați abonat în secțiunea de Newsletter, datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi utilizate cu scopul de a vă transmite mesaje de marketing, oferte, știri, viitoare campanii, invitații la diverse evenimente. Vă puteți dezabona în orice moment prin intermediul link-ului atașat comunicărilor primite sau printr-o solicitare scrisă adresată office@instalconstructiasi.ro.

 • Vom procesa toate datele dvs. personale care sunt colectate prin formularul de înregistrare a clienților, contractelor, prin emailsau altă modalitate și în timpul tuturor tranzacțiilor comerciale viitoare, pentru a vă procesa o comandă sau a vă oferi un produs sau un serviciu pe baza circumstanțelor dvs. personale sau putem să vă propunem o astfel de ofertă atunci când vă conectați la site-ul nostru sau la aplicațiile pentru mobil.Această prelucrare se bazează în mod legitim
 • În scopul relațiilor cu clienții pentru a îmbunătăți experiența clienților noștri și pentru Această prelucrare se bazează în mod legitim
 • Analizei datelor și profilarea clientului. Aceasta include sondaje de opinie clienți, analize clienți și realizarea profilului clientului, pentru a determina comportamentul de cumparare și activitatea clientului, cumpărarea repetată a anumitor bunuri și datele de cumpărare. Este posibil să vă solicităm un feedback în legătură cu serviciile și produsele achiziționate și să le comunicăm anumitor membri ai personalului nostru în vederea îmbunătățirii ofertei. De asemenea, putem folosi notițe din conversațiile pe care le purtăm cu dvs. online, SMS, prin telefon sau față în față, astfel încât să personalizăm produsele pe care vi le oferim. Vă vom contacta în aceste scopuri prin e-mail, telefon sau poștă. Este necesar să ne urmărim interesele legitime pentru a ne îmbunătăți serviciile și relația cu clienții, carereprezintă un factor cheie pentru succesul nostru în afaceri. Datele colectate și stocate ne ajută să aflăm mai multe despre interesele și nevoile dvs. Acest lucru ne permite să le luăm în considerare și să acționăm în consecință, adică prin comunicarea personalizată. Această prelucrare se bazează pe Art. 6 paragraful teza 1 litera f) GDPR.
 1. Îmbunătățirea și dezvoltarea produselor și serviciilor: Analiza modului în care folosiți produsele noastre ne ajută să vă înțelegem mai bine și ne arată ce putem îmbunătăți. De exemplu: analizăm datele privind istoricul achizițiilor dumneavoastră pentru a vă furniza informații sau sfaturi în legătură cu modul optim în care puteți folosi produsele noastre, analizăm rezultatele activităților noastre de marketing pentru a măsura eficiența acestora și relevanța campaniilor noastre. Această prelucrare se bazează în mod legitim pe Art. 6 alin. 1 lit. a) din GDPR.
 2. Îndeplinirea unor obligații legale. Pot fi prelucrate date personale în scopul îndeplinirii unor obligații legale. Folosim informațiile dvs. de plată în scopuri de contabilitate, facturare și audit și pentru detectarea și/sau prevenirea oricăror activități frauduloase. Această prelucrare se bazează în mod legitim pe Art. 6 alin. 1 lit. c) din GDPR.
 3. În scop de recrutare a persoanelor interesate de posture vacante. Pe site-ul www.instalconstructiasi.ro afișăm periodic posturile disponibile. Persoanele interesate sunt rugate să trimtă un CV pe adresa de email indicată pentru recrutare. Datele candidatului se vor prelucra atât în procesul de recrutare pentru postul accesat cât și pentru viitoare poziții vacante. Dacă CV-ul este selectat pentru următoarea etapă, candidatul va fi rugat să semneze un acord de confidențialitate înainte de examinare. In cadrul procesului de recrutare pot deveni relevante referinte de la angajatorii anteriori ai candidatilor. Daca vom avea nevoie de acestea, vom contacta candidatul pentru a solicita acordul de a le obtine in numele sau. In cazul in care candidatul nu isi va exprima consimtamantul in acest sens, va fi necesar sa obtina el insusi aceste referinte, daca doreste sa continue procesul de recrutare. Candidatul are la dispozitie optiunea de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal. In cazul in care vom receptiona CV-uri sau cereri de angajare pe alte canale decat site-ul indicat anterior, va pastra aceste date până la solicitarea de a șterge datele. Această prelucrare se bazează pe Art. 6 paragraful teza 1 litera b) GDPR.

 

d) Beneficiarii datelor

Pentru a atinge scopurile menționate mai sus la punctele 2 lit. c) utilizăm furnizori de servicii, respectiv imputerninciți conform art. 28 GDPR, de exemplu firmele de curierat sau furnizorii noștri de servicii pentru trimiterea e-mailurilor, toți aceștia sunt din Romania sau din afara ei sau a Uniunii Europene/Spatiului Economic European.

Asigurăm, de exemplu, prin reglementări contractuale, că acești furnizori de servicii prelucrează date cu caracter personal în conformitate cu legislația europeană privind protecția datelor, pentru a garanta un nivel ridicat de protecție a datelor, (spre exemplu, clauze contractuale standard, existenta unor reguli corporatiste obligatorii, etc.) chiar dacă datele cu caracter personal sunt transferate într-o țară în care se utilizează în mod obisnuit un alt nivel de protecție a datelor și pentru care nu există nicio decizie de adecvare a Comisiei UE.

Nu se efectuează alte transferuri de date cu caracter personal către alți destinatari, cu excepția cazului în care deținem obligația aceasta prin lege. Pentru mai multe informații despre protectia corespunzătoare a transferului internațional de date sau a copiei acestora, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau telefon.

e) Furnizarea Obligatorie/Voluntară de Date și Durata păstrării acestora

            A. Furnizarea următoarelor date este necesară pentru a putea beneficia de produsele și serviciile noastre sau pentru a vă putea contacta în scopurile arătate mai sus:

 1. Numele și prenumele, adresa de domiciliu și localitatea, adresa de e-mail, numărul de telefon, semnătura.
 2. Datele din cartea de identitate inclusiv CNP-ul și copie CI, semnătura.

            B. Furnizarea și a următoarelor date, pe lângă cele de la pct. A, este necesară în situația depunerii CV-ului pentru angajare:

1. Experiență profesională.

            C. Furnizarea celorlalte date este facultativă, iar aceste date nu sunt o cerință legală sau contractuală sau o cerință necesară pentru a încheia un contract. Dacă nu ne furnizați aceste date personale, acest lucru nu va avea alte consecințe asupra dvs.

            Datele personale le colectam:

            1. Direct de la dumneavoastră atunci când vă înregistrați pe site, completați contractul de prestări servicii / prin care achiziționați produse sau solicitați programarea unei vizite.

            2. Când ne sunt furnizate indirect: Informațiile dvs. pot fi distribuite către noi de către servicii ce au deja acces la datele dvs. (de ex. Facebook). Anumite date pot fi puse la dispoziție inclusiv site-urilor partenere.

            3. Când vizitați site-ul nostru: utilizăm cookie-uri pentru a vă identifica atunci când vizitați site-ul nostru și pentru a ne permite să vă personalizăm experiența online (de exemplu, detaliile dvs. de conectare, produsele de care sunteți interesat, etc.). www.instalconstructiasi.ro nu trimite spam. Trimitem emailuri doar celor ce s-au înscris la lista de abonați și respectăm decizia celor ce doresc să se dezaboneze.

            4. Din alte surse atunci cand deveniți clientul nostru  cum ar fi atunci când au fost făcute publice de către dumneavoastră prin afișări cu caracter publicitar într-un ghid de afaceri sau în cadrul unei întâlniri de afaceri.

            Doar Clienții cu vârsta de cel puțin 16 ani pot să-și dea consimțământul. Pentru copiii sub această vârstă, este necesar consimțământul părinților sau al tutorilor legali ai copiilor.

f) Perioada stocării datelor

            Instal Construct General SRL stochează datele dvs. cu caracter personal cât timp figurați ca și client al nostru. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

            Atunci când nu mai avem nevoie de datele dvs. personale, le vom șterge sau distruge în siguranță. De asemenea, vom lua în considerare dacă și cum putem minimiza în timp cantitatea de date personale pe care le folosim și dacă putem asigura anonimitatea datelor dvs. Personale, astfel încât acestea să nu mai fie asociate cu dvs. sau să vă identifice, caz în care putem folosi acele informații fără a vă notifica ulterior. 

 

3. Drepturile dumneavoastră

Puteți contacta societatea pentru a vă exercitarea drepturilor prevăzute de Regulamentul nr. 2016/679 la următoarele date de contact:

Instal Construct General SRL  cu sediul în cu sediul în mun. Iaşi, Str. Vasile Lupu nr. 160, Bloc G3-1, parter.         

E-Mail: office@instalconstructiasi.ro

Pentru obținerea unor interpretări oficiale legate de exercitarea drepturilor care decurg din legislația privind protecția datelor cu caracter personal sau pentru a vă exprima nemulțumirile legate de maniera în care Instal Construct General SRL asigură prelucrarea datelor cu caracter personal, vă puteți adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la următoarele coordonate de contact: (i) prin poștă sau curier la adresa din București, bulevardul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, cod poștal 010336, (ii) prin poștă electronică la adresa: anspdcp@dataprotection.ro, (iii) prin fax la nr. 0318.059.602 sau (iv) la nr. de telefon 0318.059.211.

În conformitate cu GDPR. Aceste drepturi sunt următoarele:

 1. Dreptul de a primi informații cu privire la prelucrarea datelor și o copie a datelor procesate (dreptul de acces, articolul 15 GDPR),
 2. Dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete (dreptul de acces, art. 16 GDPR),
 3. Dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal (dreptul de a fi ”uitat”) și, în cazul în care datele cu caracter personal au fost făcute publice, transmiterea informațiilor referitoare la solicitarea de ștergere către alți operatori (dreptul de ștergere, articolul 17 GDPR),
 4. Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor (dreptul la restricționare a procesării, articolul 18 GDPR) -  poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege,
 5. Dreptul de a primi datele personale cu privire la persoana vizată într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și mecanolizibil și de a solicita transmiterea acestor date către un alt operator (dreptul la portabilitatea datelor, articolul 20 GDPR),
 6. Dreptul de a se opune prelucrării datelor cu intenția de a înceta prelucrarea – vă puteți opune, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim, (dreptul la obiecție, articolul 21 GDPR),
 7. Dreptul de a retrage oricând un consimțământ dat în vederea opririi unei prelucrări a datelor care se bazează pe consimțământul dvs. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului acordat înainte de retragere (dreptul de retragere a consimțământului, articolul 7 GDPR),
 8. Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere dacă considerați că prelucrarea datelor este o încălcare a GDPR (dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, articolul 77 GDPR),
 9. Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: poti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, iti poti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si poti contesta decizia.

In plus, am numit un Ofiter pentru Protectia Datelor care poate fi contactat daca exista nelamuriri cu privire la orice aspect ce tine de protectia datelor personale, prin transmiterea unei cereri la datele de contact anterior mentionate.

4. Securitatea prelucrării și a datelor

Instal Construct General SRL a adoptat măsuri tehnice și organizatorice de prelucrare a datelor, actualizate în conformitate cu cerințele GDPR, cu scopul de a proteja datele dumneavoastră cu caracter personal împotriva oricăror acțiuni de acces neautorizat, utilizare necorespunzătoare sau transmitere, modificare neautorizată, distrugere sau pierdere accidentală. Toți angajații și colaboratorii noștri precum și orice terțe părți care acționează în numele și pe seama Instal Construct General SRL sunt obligați să respecte confidențialitatea informațiilor dumneavoastră și cerințele GDPR, în conformitate cu prevederile prezentei Politici.

Ne asiguram ca partenerilor nostri contractuali care au acces la datele cu caracter personal pe care le prelucram le impunem obligatii contractuale in conformitate cu prevederilor legale si ca verificam respectarea de catre acestia a obligatiilor pe care si le-au asumat. Acestia vor prelucra datele personale in numele si pentru noi, numai in conformitate cu instructiunile primite de la aceasta si numai respectand cerintele de securitate si confidentialitate in limitele impuse.

5. Exonerare de răspundere

Site-ul www.instalconstructiasi.ro poate conține legături către alte site-uri și/sau alte pagini web care nu sunt proprietatea Instal Construct General SRL. Instal Construct General SRL nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la conținutul acestor site-uri și, prin urmare, nu va putea fi ținută răspunzătoare pentru conținutul, publicitatea, bunurile, serviciile, software-ul, informațiile sau alte materiale disponibile pe sau prin intermediul acestor site-uri. Instal Construct General SRL nu va fi responsabilă de pierderea datelor cu caracter personal, de orice efecte negative asupra datelor personale ale vizitatorilor sau de alte daune morale și/ sau patrimoniale cauzate de accesul la respectivele site-uri.

6. Solicitări juridice

Accesăm, păstrăm și oferim informațiile dumneavoastră autorităților de reglementare, factorilor de aplicare a legii sau altor entități:

 1. Ca răspuns la o solicitare de natură juridică, atunci când considerăm, cu bună-credință, că legea ne impune acest lucru. De asemenea, este posibil să răspundem la solicitări de natură juridică atunci când considerăm, cu bună-credință, că răspunsul impus de legile din jurisdicția respectivă afectează utilizatorii din acea jurisdicție și este conform cu standardele recunoscute la nivel internațional.
 1. Atunci când considerăm, cu bună credință, că este necesar pentru: a detecta, a preveni și a răspunde la acte de fraudă, utilizarea neautorizată a oricărui material care ne aparține, încălcări ale condițiilor sau politicilor noastre sau alte activități dăunătoare sau ilegale, pentru a ne proteja pe noi (inclusiv drepturile, bunurile sau materialele noastre), pe dumneavoastră și pe alții, inclusiv în cadrul investigațiilor sau al anchetelor autorităților de reglementare sau pentru a preveni decesul sau vătămarea corporală iminentă.

7. Prelucrare automată de date. Cookie

Site-ul www.instalconstructiasi.ro folosește identificatori de tip Cookie. Aveți mai jos Politica noastră de Cookie și vă puteți exercita dreptul de a dezactiva Cookies:

Această politică se referă la utilizarea cookie-urilor pe site-ul www.instalconstructiasi.ro.

Ce sunt cookie-urile?

Cookie-ul este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către un web-server unui browser și este complet “pasiv” (nu conține programe software, viruși sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard driverul utilizatorului).

La ce sunt folosite cookie-urile?

Aceste fișiere fac posibilă recunoașterea terminalului utilizatorului și prezentarea conținutului într-un mod relevant, adaptat preferințelor utilizatorului. Cookie-urile asigură utilizatorilor o experiența plăcută de navigare și susțin eforturile noastre pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor (ex. preferințele în materie de confidențialitate online, cosul de cumpărături sau publicitate relevant) sau sunt utilizate în pregătirea unor statistici anonime agregate care ne ajută să întelegem cum un utilizator interacționează cu pagina noastră web, permițându-ne îmbunătățirea structurii și conținutului lor, excluzând indentificarea personală a utilizatorului.

Ce cookie-uri folosim?

Folosim două tipuri de Cookie-uri: temporare (limitate per sesiune) și persistente.

Cookie-urile temporare sunt stocate până la închiderea site-ului sau browserului iar cookie-urile persistente sunt fișiere ce rămân pe terminalul utilizatorului pe o perioadă nelimitată de timp  până când sunt șterse manual de utilizator.

 

Cum sunt folosite cookie-urile de către www.instalconstructiasi.ro ?

Instal Construct General SRL foloseşte cookie-uri în următoarele scopuri:

 • Cookie-uri de performanta a site-ului, load-balancing
 • Cookie-uri de analiză a vizitatorilor, înregistrare, marketing, geo-targetare
 • Cookie-uri third party ale diverșilor furnizori de servicii de marketing sau alte tipuri

 

Statistică

Site-ul folosește cookie-uri de statistică pentru a colecta informații despre modul în care vizitatorii utilizează acest site și pentru a detecta posibile probleme de navigare. Instrumentele de statistică stochează informații despre paginile vizitate, durată de navigare pe site, modalitatea prin care a fost accesat site-ul precum și secțiunile accesate din cadrul paginilor. Nu sunt stocate informații personale, prin urmare, aceste informații nu pot fi folsite pentru identificarea utilizatorului.

Instal Construct General SRL folosește instrumente de analiză statistică pentru a putea urmări dacă site-ul întrunește cerințele utilizatorilor și pentru a prioritiza îmbunătățirea proceselor derulate. 

 

Plugin-uri de rețele sociale

Serviciile noastre fac uz de plugin-uri de reţele sociale (“plugins”). Cînd utilizaţi un serviciu care conţine plugin-uri, informaţiile pot fi transferate direct de pe dispozitivul dvs. către operatorul de reţea socială. Nu avem nici o influenţa asupra datelor colectate de Plugin. Dacă sunteţi conectat în reţeaua socială, utilizarea de către dvs. a serviciului nostru poate fi facută referința către contul dvs. de reţea socială. Dacă veți interacţiona cu plugin-uri, spre exemplu, făcând clic pe “Like”, “Follow” sau “Share”, sau introduceţi un comentariu, informaţiile pot apărea în mod automat în profilul dvs. de reţea socială. Chiar dacă nu sunteţi conectat la contul dvs. de reţea socială, este posibil ca plugin-uri să transmită adresa IP către operatorii de reţea socială. Vă rugăm să luați în considerare acest lucru, atunci când utilizaţi paginile web. În activitatea noastră folosim plugin-uri de la următorii operatorii de reţele sociale: Facebook, LinkedIn ,Twitter, Google, MobilPay, etc.

 

 Ce informații conțin cookie-urile?

Cookie-urile păstrează informații într-un fișier text de mici dimensiuni, care permit unui website să recunoască un browser. Webserverul va recunoaște browserul până când cookie-ul expiră sau este șters. Cookie-urile nu solicită și nu păstrează informații cu caracter personal, pentru a putea fi utilizate și, în cele mai multe cazuri, nu identifică personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite funcționalități pentru utilizator. Atare date sunt criptate într-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

 

De ce sunt cookie-urile importante ?

Cookie-urile reprezintă punctul central al funcționării eficiente a Internetului, ajutând la generarea unei experiențe de navigare prietenoase și adaptată preferințelor și intereselor fiecărui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veți mai primi publicitate online – ci doar că aceasta nu va mai putea ține cont de preferințele și interesele dvs, evidentiațe prin comportamentul de navigare.

Exemple de întrebuințări importante ale cookieurilor (care nu necesită autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

 • Conținut și servicii adaptate preferințelor utilizatorului – categorii de știri, vreme, sport, hărți, servicii publice și guvernamentale, site-uri de entertainment și servicii de travel.
 • Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor – reținerea parolelor, preferințele de limbă ( Ex:afișarea rezultatelor cautărilor în limba Română).
 • Reținerea filtrelor de protecție a copiilor privind conținutul pe Internet (opțiuni family mode, funcții de safe search).
 • Limitarea frecvenței de difuzare a reclamelor – limitarea numărului de afișari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.
 • Furnizarea de publicitate mai relevantă pentru utilizator.
 • Măsurarea, optimizare și caracteristicile de analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de conținut este vizualizat și modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex: prin motoare de căutare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile derulează aceste analize a utilizării lor pentru a îmbunătăți site-urile în beneficiul userilor.

 

Securitate și probleme legate de confidențialitate

Cookieurile NU sunt viruși! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcătuite din bucăți de cod, așa că nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. În consecință, nu se pot duplica sau replica pe alte rețele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot îndeplini aceste funcții, nu pot fi considerate viruși.

Cookie-urile pot fi totuși folosite pentru scopuri negative. Deoarece stochează informații despre preferințele și istoricul de navigare al utilizatorilor, atât pe un anume site cât și pe mai multe alte siteuri, cookieurile pot fi folosite ca o formă de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt conștiente de acest fapt și în mod constant marchează cookie-urile pentru a fi șterse în cadrul procedurilor de ștergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

În general browserele au integrate setări de confidențialitate care furnizează diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate și ștergere automată după ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

 

Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri

Deoarece protecția identității este foarte valoroasă și reprezintă dreptul fiecărui utilizator de internet, este indicat să se știe ce eventuale probleme pot crea cookieurile. Pentru că prin intermediul lor se transmit în mod constant, în ambele sensuri informații între browser și website, dacă un atacator sau persoană neautorizată intervine în parcursul de transmitere a datelor, informațiile conținute de cookie pot fi interceptate. Deși foarte rar, acest lucru se poate întâmpla dacă browserul se conectează la server folosind o rețea necriptată (ex: o rețea WiFi nesecurizată).

Alte atacuri bazate pe cookie implică setări greșite ale cookieurilor pe servere. Dacă un website nu solicită browserului să folosească doar canale criptate, atacatorii pot folosi această vulnerabilitate pentru a păcăli browserele în a trimite informații prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizează apoi informațiile în scopuri de a accesa neautorizat anumite site-uri. Este foarte important să fiți atenți în alegerea metodei celei mai potrivite de protecție a informațiilor personale.

 

Sfaturi pentru o navigare sigură și responsabilă, bazată pe cookies.

Datorită flexibilității lor și a faptului că majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri și cele mai mari folosesc cookieuri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai răspândite și utilizate printre care Youtube, Gmail, Yahoo și altele.

Iată câteva sfaturi care vă pot asigura că nevigați fără griji însă cu ajutorul cookieurilor:

 • Particularizați-vă setările browserului în ceea ce privește cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi, al securității utilizării cookie-urilor.
 • Dacă nu vă deranjează cookie-urile și sunteți singura persoanș care utilizaează computerul, puteți seta termene lunigi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare și al datelor personale de acces.
 • Dacă împărțiți accesul la calculator, puteți lua în considerare setarea browserului pentru a șterge datele individuale de navigare de fiecare dată când închideți browserul. Aceasta este o variantă de a accesa site-urile care plasează cookieuri și de a șterge orice informație de vizitare la închiderea sesiunii de navigare.
 • Instalați-vă și updatați-vă constant aplicații antispyware.

Multe dintre aplicațiile de detectare și prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, împiedică browserul de la a accesa website-uri care ar putea să exploateze vulnerabilitățile browserului, sau să descarce software periculos. Asigurați-vă că aveți browserul mereu updatat. Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizează exploatând punctele slabe ale versiunilor vechi ale
browserelor.

Cookie-urile sunt pretutindeni și nu pot fi evitate, dacă doriți să vă bucurați de acces pe cele mai bune și cele mai mari site-uri de pe Internet – locale sau internaționale. Cu o înțelegere clară a modului lor de operare și a beneficiilor pe care le aduc, puteți lua măsurile necesare de securitate, astel încât să puteți naviga cu încredere pe internet.

Ștergerea cookie-urilor 

În general, o aplicație folosită pentru accesarea paginilor web, permite salvarea Cookie-urilor pe terminal în mod implicit. Aceste setări pot fi schimbate în așa fel încât administrarea automată a Cookie-urilor să fie blocată de browser-ul web, sau utilizatorul să fie informat de fiecare dată când Cookie-uri sunt trimise către terminalul său. Informații detaliate despre posibilitățile și modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi găsite în zona de setări a aplicației (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite funcționalități ale paginii web.

Cum se pot opri cookie-urile?

Dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat și folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu înseamnă că nu veți mai primi/vedea publicitate online.

Este posibilă setarea din browser, pentru că aceste cookie-uri să nu mai fie acceptate, sau poți seta browserul să accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, dacă nu ești înregistat folosind cookie-urile, nu vei putea lăsa comentarii.

Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări se găsesc de regulă în “opțiuni” sau în meniul de “preferințe” al browserului tău.

Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări se găsesc de regulă în “opțiuni” sau în meniul de “preferințe” al browserului tău.

Pentru a înțelege aceste setări, următoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteți folosi opțiunea “ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.

Pentru setările cookie-urilor generate de terți, puteți consulta și site-ul:
http://www.youronlinechoices.com/ro/ 

 

Link-uri utile

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre cookie-uri și la ce sunt utilizate, recomandăm următoarele linkuri:

Microsoft Cookies guide

All About Cookies

http://www.youronlinechoices.com/ro/

 

Detalii despre cookie-urile folosite

 

Cookie-urile necesare ajută la a face un site utilizabil prin activarea funcţiilor de bază, precum navigarea în pagină şi accesul la zonele securizate de pe site. Site-ul nu poate funcţiona corespunzător fără aceste cookie-uri.

 Cookie-urile de statistică îi ajută pe proprietarii unui site să înţeleagă modul în care vizitatorii interacţionează cu site-urile prin colectarea şi raportarea informaţiilor în mod anonim.

 Cookie-urile de marketing sunt utilizate pentru a-i urmări pe utilizatori de la un site la altul. Intenţia este de a afişa anunţuri relevante şi antrenante pentru utilizatorii individuali, aşadar ele sunt mai valoroase pentru agenţiile de puiblicitate şi părţile terţe care se ocupă de publicitate.


Cookie-uri care pot fi setate la vizitarea site-ului www.clubicg.ro, de catre clubicg.ro sau terti parteneri:

Cookie-uri setate de catre clubicg.ro:

sesiuneclubicg, jrsbcildgfptdv - stocheaza informatii despre vizitator
cookie_accept_cildgf - cookie setat in momentul in care vizitatorul acceptă să primeasca cookies de la site

Cookie-uri setate de catre terti parteneri:

Google Analytics:
_gat_UA-116530235-2 , _ga , _gid - stocheaza date despre vizitator, paginile pe care le-a vizitat si actiunile acestuia

google.com
1P_JAR , CGIC , CONSENT , NID , OGPC , OGP , SNID - acest grup stabileste un ID unic pentru a memora preferintele si alte informatii, cum ar fi statisticile site-urilor web si ratele de conversie a urmaririi. Politicile Google pot fi vizualizate la https://policies.google.com/technologies/types

youtube.com
GPS - Inregistreaza un ID unic pe dispozitivele mobile pentru a permite urmarirea pe baza locatiei GPS geografice.
PREF - Acest modul cookie stocheaza preferintele si alte informatii, in special limba preferata, numarul de rezultate ale cautarii pe care doriti sa le afisati pe pagina dvs. si daca doriti sau nu sa aveti activat filtrul SafeSearch Google.
VISITOR_INFO1_LIVE - Un cookie setat de YouTube care masoară latimea de banda pentru a determina daca primesti noua interfata player sau cea veche.
YSC - Acest modul cookie este setat de serviciul video YouTube pe paginile cu video incorporat YouTube

Datorită posibilelor modificări ale legislației, o modificare a acestor notificări privind protecția datelor poate deveni necesară. În acest caz, vă vom informa despre astfel de modificări. În măsura în care modificările afectează o prelucrare care se bazează pe consimțământul dvs., vă vom solicita un nou consimțământ, dacă este necesar.

Prin bifarea căsuței/semnare vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în scopurile prezentate mai sus, sens în care vom utiliza, de asemenea, datele dvs. personale pentru a vă furniza informațiile noastre prin e-mail, scrisoare sau telefon.

 

Articole:
Termostat ambiental wireless

Asa cum ii sugereaza si numele, termostatul va opri generarea de caldura produsa de aparatele de incalzit atunci cand ajunge la o temperatura setata de tine. Termostatul wireless se poate monta in orice incapere si se va conecta la centrala termica sau la aparatul de incalzit emitand un semnal pe o anumita banda de frecventa. Trebuie verificat inainte de achizitie ca este compatibil cu Termeni si conditii

Centrala pe lemne cu gazeificare sau clasica

Acolo unde nu avem acces la reteaua de gaze, centrala pe lemne reprezinta alternativa pentru incalzirea centralizata a locuintei. Centrala pe lemne inlocuieste cu succes incalzirea la soba si reprezinta un sistem de incalzire centralizat sigur si economic. Tirajul este mai bun, volumul de apa din cazan mai mare, iar nivelul de încălzire este superior. Este una dintre tipurile de Termeni si conditii

Sfaturi pentru un consum redus de gaz

      In primul rand, in cazul in care nu aveti tamplarie din termopan, si ati ramas la sistemului cu tamplarie din lemn si sticla, trebuie sa precizam ca pe timpul iernii aproximativ 30% din caldura se pierde pe aici. In consecinta, este necesara o izolare a imbinarilor usilor si ferestrelor cu garnituri de etansare.      Spuneti instalatorului Termeni si conditii

Produse recomandate