aparat aer conditionat, montaj ac, intretinere ac

Caut instalator

Sunt instalator

Aparat de aer conditionat cu inverter

     Tehnologia Inverter presupune funcționarea aparatului de aer condiționat pe baza unui compresor care își micșorează nivelul de activitate în funcție de atingerea temperaturii stabilite în mediul pe care îl răcorește/încălzește.

     Acesta nu își oprește nicio secundă funcționarea, ci doar își ajustează nivelul de consum în funcție de temperatura atinsă. În cazul în care temperatura crește, diferența este compensată în doar câteva secunde prin turarea ventilatoarelor la maxim.

     Spre deosebire de aparatele de aer condiționat clasice, care își opreau funcționarea compresorului și îl reporneau atunci când temperatura creștea/scădea, ceea ce genera un consum mai mare de electricitate, aparatele aer condiționat cu Inverter au un consum scăzut, datorită menținerii în funcțiune a compresorului la o viteză variabilă (se bazează pe senzorii de temperatura integrați), dar raportat la necesitățile de moment ale variatei de temperatura.

Orice aparat de aer conditionat cu inverter o să-ți ofere:

Autonomie completă în ceea ce privește modul de selectare a temperaturii corecte pentru respectivul spațiu;

       Un nivel redus de consum de curent electric

      Timp scăzut de răcire/încălzire a încăperii în care este amplasat datorită turației maxime a compresorului;

 

      Randament sporit în ceea ce privește eficiența produsului, atât în etapă de răcire, cât și în cea de încălzire;

Nivel de silențiozitate maxim, orice urmă de zgomot (în special în cazul aparatelor tradiționale care utilizau un compresor cu pornire/oprire) fiind eliminată de acest nou concept.

Produse recomandate