cazane iasi, cazan pelet, montaj centrala pe lemne, dedeman

Caut instalator

Sunt instalator

Avantajele unei centrale pe peleți

      Centralele pe peleți de ultimă generație au eficientizat arderea, grație arzătoarelor cu sistem de curățare automată mecanică. Anumite modele beneficiază de funcții complexe care le permit desfășurarea activității fără să mai fie nevoie de puffere, pentru că includ  automatizări integrate care controlează temperatura agentului termic fără sa depășească limita setată.

       In comparație cu o centrală termică care utilizează drept combustibil lemnul, centrala pe peleți furnizează căldură și apă caldă la un preț mai ieftin, având in vedere scumpirea lemnului de foc si manopera aferentă acestui tip de încălzire.

     Cea mai populară optiune, gazul natural nu mai este o soluție atât de ieftină (datorită scumpirilor în cascadă din ultimii ani) și nici o opțiune prin care să se protejeze mediul înconjurător.

     Achiziția unei centrale termice cu peleți  este mai ieftină comparativ cu una pe gaze naturale, datorita proiectelor si lucrărilor de branșare la reteaua de gaz.

     Centralele care folosesc energia electrică și motorina drept carburant pentru alimentare sunt și mai departe de nivelul de economie pe care îl oferă o centrală pe peleți.

       Astfel, o centrală care utilizează peleții drept combustibil, este în 90% din cazuri mai avantajoasă decât celelalte sisteme de încălzire a locuinței.

Produse recomandate