baterie, montaj baterie chiuveta, montaj baterie lavoar

Caut instalator

Sunt instalator

Baterie de chiuveta clasica sau cu senzor

      Bateriile de chiuvete cu senzori se regasesc cu precadere in toaletele mall-urilor, cinematografelor sau ale marilor lanturi de restaurante tip fast-food, iar cele clasice le avem aproape toti in locuinte.

         Principiul de functionare a unei baterii de chiuveta cu senzor este relativ simplu, apa incepe sa curga doar cand apropii mainile de senzorul cu care este prevazuta bateria si se opreste atunci cand senzorul nu mai detecteaza miscare in raza sa de actiune.

   O baterie de chiuveta clasica poate fi tip monocomanda sau cu obertain si le stim cu totii.

O baterie cu senzor reduce semnificativ consumul de apa. Aceasta reducere este cuprinsa undeva intre 50% si 70%.

    In momentul in care esti murdar pe maini numai trebuie sa atingi nici un robinet pentru a porni apa. Ei bine, in cazul in care ai o baterie cu senzor, nu mai atingi niciun robinet, igiena este perfecta.

    Se poate seta senzorului sa lase apa sa curga in momentul in care detecteaza miscare la 10 centimetri distanta de el sau la 20 de centimetri. Poti seta senzorul cat timp sa lase apa sa curga la robinet: 30 de secunde, 55 de secunde, 2 minute, tu decizi.

       Pretul unei baterii cu senzor porneste de la 450  de lei ajungand sau depasind 1000 de lei.
     Daca o baterie normala o poti achizitiona cu minim 100 de lei iata ca o baterie cu senzor are un pret pe masura.

      O baterie cu senzor are o durata de viata cuprinsa in general intre 2 – 3 ani, deci relativ mica in comparatie cu o baterie normala a carei durabilitate in timp poate ajunge chiar si la 5 – 7 ani.

Produse recomandate