boiler, boiler iasi

Caut instalator

Sunt instalator

Boiler pe lemne

         Este indicat sa va asigurati de faptul ca veti lua decizia potrivita atunci cand cautati un boiler pe lemne. Despre instalarea unui boiler de acest tip putem spune ca va asigura furnizarea de apa calda in casa. Aceasta modalitate prin care puteti beneficia de apa calda este una foarte avantajoasa in cazul in care nu va puteti racorda la o retea de gaz, iar folosirea unui boiler electric nu este fiabila pentru dumneavoastra, deoarece nu corespunde posibilitatilor.

        Despre boilerul pe lemne putem spune ca este alcatuit din doua componente, o soba in care se va face focul si un cazan in interior, caruia i se aplica o teava de evacuare a gazelor de ardere care incalzeste apa din jur.                                               

      In ceea ce priveste utilizarea unui boiler pe lemne, este necesara legatura la reteaua de apa si sa instalati de asemenea un cos de fum pentru evacuare. De cele mai multe ori amplasarea boilerului pe lemne se face in baie sau intr-o camera specifica. In ceea ce priveste mentinerea apei calde, acest proces depinde de intretinerea focului. Acest boiler pe lemne va incalzi pe perioada utilizarii si camera in care este montat.

      Materialul reprezinta un indiciu al calitatii si va trebui sa luati decizia potrivita si in ceea ce priveste partea estetica pentru a se integra in decorul spatiului in care il montati. Costurile de achizitie ale unui boiler pot fi diferite si in functie de calitatea materialului din care este creat(inox sau tabla de otel).

Produse recomandate