boiler, ariston, termis, montaj boiler, boiler electric

Caut instalator

Sunt instalator

Boilere electrice

Boilerul electric este probabil cea mai populară soluție pentru încălzirea apei menajere pentru o locuință, acesta fiind mai accesibil decât versiunile care folosesc gaz sau lemne și totodată mai ușor de instalat. Disponibil în multiple dimensiuni și soluții constructive, boilerul electric este o opțiune bună dacă doriți să aveți propria instalație de încălzire a apei menajere.

    Un boiler electric poate fi instalat ușor, eliminând astfel aprobările și instalările necesare pentru montarea unei instalații de gaze sau mizeria asociată cu lemnul sau cărbunele. 

     Cel mai bun boiler este cel care asigură în mod eficient necesarul de apă caldă din casa ta. În primul rând, trebuie să se conecteze la rețea, apoi să dețină sistem de reglare a temperaturii și nu în cele din urmă, design. Pentru iubitorii de duș, capacitatea trebuie să fie adecvată.

     Dezavantajul dispozitivelor electrice de încălzire a apei, față de alte tipuri de încălzire, este consumul mai mare de electricitate. Prin urmare, acestea sunt utilizate doar în cazurile în care nu există posibilitatea de a folosi o centrală pe gaz.

      Puterea de încălzire a apei este exprimată în wați. Cu cât timpul de încălzire este mai mic, cu atât puterea este mai mare și implicit consumul de energie electrică este mai ridicat. Alimentarea făcându-se cu energie electrică, consumul este influențat de capacitatea boilerului și de puterea de încălzire. Dacă boilerul are o capacitate mai mare de încălzire,  consumul de energie electrică este mai ridicat.

Produse recomandate