montaj radiator vertical, montaj radiator baie, montaj radiator otel, radiator

Caut instalator

Sunt instalator

Calorifere din otel

In cazul in care te afli in situatia de a te muta intr-un apartament la bloc si iti doresti sa iti inlocuiesti vechile calorifere, ori daca ti-ai construit sau cumparat o casa si iti doresti sa alegi calorifere care sa te avantajeze, intrucat ai ajuns la etapa instalarii unui sistem de incalzire, in articolul de fata vom incerca sa iti oferim cateva sfaturi in acest aspect.

   Dintre toate caloriferele, cele din otel reprezinta cel mai bun tip de radiatoare sau calorifere din ultimii ani, in mare parte datorita pretului mai accesibil, in comparatie cu cel al caloriferelor din fonta sau aluminiu, dar si a compatibilitatii mai ridicate cu centralele termice.

In primul rand, caloriferele din otel au o rezistenta foarte ridicata la temperaturi inalte, chiar si de peste o suta de grade Celsius, au un grad mai mare de manevrabilitate, mai ales in comparatie cu caloriferele din fonta.

 Datorita faptului ca au o inertie termica scazuta, caloriferele din otel au o capacitate de a distribui caldura mult mai rapid in interiorul casei.

In ceea ce priveste dezavantajele caloriferelor din otel, poate cel mai important aspect este faptul ca au cea mai mica durata de viata, undeva intre cinci si cinsprezece ani de zile, in comparatie cu caloriferele din fonta sau cele din aluminiu.

Produse recomandate