bideu, instalatii sanitare brasov, montaj bideu, mathaus

Caut instalator

Sunt instalator

Ce este un bideu?

Un bideu este un obiect sanitar care foloseste un jet puternic de apa pentru a curata zonele intime dupa folosirea toaletei. Bideul este fie incorporat toaletei, instalat singur langa vasul wc sau un capac bideu.

    Bideurile sunt obiecte sanitare foarte utile, extrem de benefice pentru sanatate, chiar medicii recomandă ca părțile intime să fie spălate cu apă și săpun după folosirea toaletei.  Se folosesc foarte usor si curata foarte bine zonele intime.

     Se gasec in majoritatea magazinelor de specialitate, cu obiecte sanitare. Pe piata se gasesc numeroase modele de bideuri, care comprima o serie de facilitati generate de montare si utilizare. Unele tipuri se racordeaza simplu la reteaua de apa si functiile se pot seta cu ajutorul butoanelor.

       De asemenea, exista si bideuri ultraperformante, care dispun de numeroase functii suplimentare. Printre acestea se numara reglarea jetului si intensitatii acestuia, reglarea caldurii apei, incalzirea scaunului suport, protectie suplimentara pentru copii, schimbarea pozitiei tijei pentru jetul de apa, functie de hidromasaj, functie de economie a energiei sau un sistem de autocuratire a tijei.

Produse recomandate