rigola dus, sifon dus, faianta, rigole dus plastic

Caut instalator

Sunt instalator

Ce sunt rigolele de dus

     Daca ati decis sa renuntati la cada si sa va utilati baia doar cu un dus, urmeaza sa hotarati daca vreti un dus cu cabina si cadita, sau unul fara cabina si fara cadita. Cel din urma este ideal pentru baile mici si reduce considerabil costurile, pentru ca avem nevoie doar de un cap de dus - care se poate monta chiar in bateria de la chiuveta - si de o rigola de scurgere pentru dus montata in podeaua baii. E adevarat, e foarte important ca rigola aceasta sa fie corect realizata pentru a colecta toata apa de la dus, hidroizolatia nu poate lipsi de pe podea, iar etanseizarea trebuie sa fie impecabila! In plus, gresia si faianta ar trebui sa fie cat mai mate si in culori cat mai deschise pentru a nu se vedea urmele ramase de la apa.

     Pentru baile moderne si luxoase totodata, rigola de dus faiantabila este cat se poate de potrivita, pentru ca aceasta varianta de cap de rigola ne va ajuta sa intergram perfect rigola de dus in design-ul baii, indiferent de culori si stil. Pur si simplu scurgerea dusului nu se va observa! Dotata si ea cu sistem hidraulic, rigola de dus faiantabila este o alegere mai mult decat buna pentru baia dumneavoastra! Usor de demontat, ea se poate curata usor, respectand astfel orice norma de igiena. Daca este nevoie, se pot gasi si in varianta de colt.

     Sunt mai multe motive care te pot determina sa alegi rigola de cabina de dus din otel inoxidabil. In primul rand, sunt cele mai rezistente la coroziune si eforturi mecanice! Suprafata lor neteda le face extrem de usor de curatat si intretinut, permitand astfel respectarea tuturor regulilor de igiena. Otelul inoxidabil nu isi modifica in timp culoarea si nu capata miros, fiind totodata rezistent la temperaturi foarte mari. Sunt cele care se incadreaza usor in orice stil de baie, chiar si in cele mai luxoase. In cazul rigolelor de dus din otel inoxidabil, raportul pret calitate este cel mai bun, daca tinem cont si de durata lor de viata si de faptul ca preturile de intretinere sunt aproape inexistente!

     Exista si rigolele de dus din plastic. Desi sunt mai putin rezistente decat cele din otel inoxidabil, isi pot schimba culoarea si pot prinde mirosuri nedorite, rigolele de plastic sunt mai ieftine si poate si mai usor de montat decat cele de metal. Chiar daca pe termen lung se va dovedi ca rigola metalica este alegerea cea mai potrivita, uneori apelam si la rigola de plastic. Din fericire, si modelele din plastic, sunt dotate cu sisteme antimiros si saculete pentru colectarea firelor de par. In plus sunt si foarte usor de demontat. Aceste aspecte le recomanda, chiar daca pe termen scurt, ca fiind potrivite pentru orice baie unde se doreste respectarea normelor de igiena si curatenie. Singurul inconvenient este durata lor mai scurta de viata.

Produse recomandate