ariston, alteas, instalator autorizat, montaj centrala,

Caut instalator

Sunt instalator

Centrala Termica Ariston Alteas One Net

    CENTRALA  INTELIGENTA ARISTON  ALTEAS  ONE NET: Ariston Alteas One Net este mai mult decat o centrala  murala in condensare, pe gaz, destinata incalzirii  spatiului  de locuit  si prepararii  de apa calda  menajera.  Aceasta  reprezinta  o combinatie  reusita  intre performante  excelente si aspect modern: are un design  inovativ, cu panou  frontal de sticla , extra-robust, rezistent la zgarieturi  si usor  de curatat, display  touchscreen  si dispune  de o interfata  cu tehnologie  de ultima  generatie.

     Echipamentul  functioneaza  pe  combustibil  gazos, se incadreaza in clasa energetica A+ si este pregatit pentru functia  Ariston Net cu Modul WI_FI inclus  in placa  electronica  a centralei  avand si un consum  redus  prin limitarea  ciclurilor  On – Off.

 

    Functia  Smart pentru centrala  termica  in  condensare  Ariston Alteas  One Net

    Functie  auto: reglarea  automata  a incalzirii  in functie  de  trei senzori  interni  si unul exterior

    Functie confort: reducerea timpului de incalzire a apei  calde  menajera

    Functie autodiagnoza  activa: cresterea nivelului de informare despre  eventualele  erori

    Cu ajutorul  functiei TIMER PROGRAMMING, este posibila  setarea  incalzirii  programate  zilnice  si saptamanale  direct de la afisajul  centralei

Dotari centrala  termica in condensare  Ariston Alteas  One Net

    Materiale  rezistente, componente  principale  dezvoltate pentru conditii  extreme  de lucru pentru a garanta  rezultate  de nivel  superior, pentru o perioada lunga de timp

    Schimbator de caldura durabil: noul schimbator  de  caldura  patentat  XtraTech este  inima Tehnologiei  Condensarii  One, construit pentru a  garanta  performante  pe intreaga  durata de viata. Noul schimbator de caldura  este  proiectat  pentru a imbunatati  eficienta  transferului  de caldura  si  a creste debitul de agent termic.

    Datorita noului schimbator de caldura Xtratech, eficienta centralei  ErP atinge 94%, printre cele  mai bune  de pe piata.

    Supravegherea  arderii  si  controlul  derivatiei: inregistreaza  conditiile  de obstructie a gazelor de esapament, adapteaza  parametrii  pentru a mentine  arderea  buna si pentru a evita situatiile  de functionare  defectuoasa.

 

 

Produse recomandate