centrala termica, boiler, centrala cu boiler

Caut instalator

Sunt instalator

Centrala termica cu boiler incorporat

        Daca aveti minim 2 bai sau in casa locuiesc mai mult de 3 persoane sau daca vreti sa beneficiati de o cantitate mai mare de apa calda pe baza sistemului de incalzire instalat in locuinta este indicat sa alegeti o centrala cu boiler incorporat, deoarece o centrala ce prepara ACM instant nu poate face fata la cerinte mari de consum sanitar.

       Centrala termica murala cu boiler incorporat asigura caldura si apa caldă. In general, o astfel de centrala are un boiler de 30-60 litri integrat în corpul centralei şi furnizează un debit de pana la 20 litri/min, realizand incalzirea completă a apei din boiler intr-un interval de 15-30 minute. Boilerul incorporat mentine temperatura apei constanta si o furnizeaza rapid, in cateva secunde de la deschiderea robinetului. Chiar si la deschiderea simultana a mai multor robineti, temperatura apei se pastreaza constanta.

       Centrala termica cu boiler incorporat este practic un compromis intre o centrala termica ce prepara apa calda instant si o centrala termica cu boiler extern, amplasat sub sau langa centrala.

       De mentionat si consumul de gaze un pic mai ridicat la centralele cu boiler fata modelele cu preparare instant, explicatia constand in pierderile de caldura inregistrate in boiler (mai ales in stand-by).

Produse recomandate