teava pvc, canalizare, garnitura de cauciuc

Caut instalator

Sunt instalator

Conducte de canalizare PVC gri si portocalii

         Tevile din PVC sunt utilizate în sistemele de canalizate atât interioare, cât și exterioare. Acestea sunt rezistente la factorii mecanici si chimici și au o durată lungă de viață

        Țevile PVC U  sunt conducte gri  de canalizare interioară ce sunt îmbinate și șanfrenate automat pentru a se proteja garnitura de cauciuc a acesteia. Pe lângă rețeaua de canalizare interioară, aceste conducte mai pot fi folosite pentru rețelele de ape pluviale și pentru instalațiile de ventilație.

        Manșonul cu inel permite demontarea facilă a acestor țevi, iar garniturile de etanșare a acestora asigură o rezistență de lungă durată deoarece sunt obținute dintr-un material elastomeric. Calitatea acestora este dată de rezistența crescută la foc, agenți chimici, temperaturi foarte ridicate și, pe deasupra, prezintă o izolare fonică și termică foarte crescută.

       Îmbinarea conductelor și a fitingurilor aferente în rețele se realizează simplu și rapid cu ajutorul manșoanelor cu inele elastomerice. Elementele țevilor se îmbină prin împingerea longitudinală a acestora, iar instalația se va fixa cu ajutorul unor coliere.

        Țevile din PVC SN2, SN4, SN6 sau SN8 sunt tevi de culare portocalie folosite pentru realizarea canalizării exterioare a unei locuințe. Aceste tipuri de țevi sunt conducte multistrat, iar calitatea acestora este caracterizată de către structura specială a peretelui de care acest tip de conductă beneficiază. 

        La fel ca și cea gri, țeava portocalie este șanfrenată pentru a ușura montarea acesteia și pentru a proteja garnitura de cauciuc, iar îmbinarea acesteia este de natură elastică, cu garnitură și mufă. Acest tip de conductă pentru exterior poate fi îngropată la o adâncime cuprinsă între 1.2 și 6 metri.

Produse recomandate