caut instalator sanitare, dolinex, instalatii sanitare, montaj baterie lavoar, prisma serv

Caut instalator

Sunt instalator

Confortul unei baterii termostatate

                   Intr-o lume a tehnologiei ce avanseaza in fiecare zi, era de asteptat ca si obiectele sanitare sa tina pasul pentru ca, bineinteles, acasa trebuie sa va simtiti cel mai bine si comod. Astfel, tehnologia a patruns si in zona baii, iar in magazinele specializate in decoratiuni si amenajari au aparut asa numitele baterii cu termostat ce revolutioneaza acest domeniu al obiectelor sanitare facandu-l extrem de accesibil.

Cum functioneaza?

   Ventilul termostatului amesteca permanent apa calda cu cea rece.Daca presiunea sau temperatura scad, termostatul reactioneaza imediat, ajustand in mod corespunzator cantitatea de apa calda sau pe cea rece.
El impiedica astfel ca temperatura sa se schimbe cu mai mult de +/- 1 C, dvs. evitand asadar atat surprizele reci, cat si pe cele fierbinti.

    Temperatura se regleaza o singura data apoi apa de la dus sau chiuveta porneste intodeauna la fel de calda sau de rece pe cat ati selectat-o. Bateriile de acest fel sunt utile si in cazul in care aveti copii acasa deoarece ei sunt mai neatenti si fiind lasati singuri la baie se pot opari cu apa prea fierbinte ce poate veni.

    Cu ajutorul unor baterii cu termostat nu veti mai intampina nici dumneavoastra problemele atat de enervante cand, in momentul in care centrala incalzeste apa, pe teava vine ceva mai rece stricand relaxarea de care va bucurati in momentul respectiv. Dupa cum puteti vedea, acest nou tip de baterii pentru baie are multiple avantaje incontestabile si in plus designul lor este unul modern, elegant ce cu siguranta se va incadra perfect  in baia pe care o aveti.

Produse recomandate