termosemineu pe pellet, ferroli, thermostahl,

Caut instalator

Sunt instalator

Confortul unui termosemineu pe pellet

Termoșemineele cu funcționare pe peleți sunt echipamente concepute pentru încălzirea spațiului de locuit, prin radiație si convecție, reușind să creeze totodată o ambianță plăcută în încăperea în care sunt instalate. Tehnologia modernă de proiectare și fabricare, precum și utilizarea materialelor de calitate, asigură o funcționare eficientă și sigură în condițiile respectării instrucțiunilor de instalare și utilizare.

Cu randamente apropiate de cele cu gazeificare, un semineu tip centrala poate să furnizeze unei locuințe atât încălzirea apei menajere, în calorifere sau chiar în pardoseală, în condiții obișnuite de confort.

Acest sistem întrunește două aspecte importante, confortul și esteticul, astfel încât atât amenajarea interioară a casei cât și bugetul, au de câștigat. Astfel, termoșemineele sunt destinate încălzirii ecologice pe lemne și înlocuiesc sau completează tradiționalele centrale pe gaz sau cazane pe lemne. Pentru un termosemineu nu este nevoie să obții autorizații, precum în cazul celor pe gaze.

Având în vedere că prețul gazului natural este în continuă creștere, termosemineul  reprezintă o alternativă ecologică, rafinată și economică la instalația obișnuită de încălzire, economisindu-se 40% din factura de gaze, dat fiind faptul că, datorită proprietății de regenerare, lemnul este cel mai ieftin și cel mai accesibil combustibil.

Exemple de Termoseminee  Thermostahl, Ferroli

Produse recomandate