flodis, apometru, contor, kazan

Caut instalator

Sunt instalator

Contor de apa Flodis

     În avizele emise de operatorul de apa-canalizare, consumatorilor casnici li se precizeaza tipul de contor agreat. Aceste contoare sunt de tip FLODIS, cu diametrul nominal de 15 mm, clasa de precizie C.

     Flodis este un contor cu turbină tip monojet, proiectat pentru a măsura apa rece potabilă, asigurând o măsurare precisă pentru o gamă extinsă de debite.

     Flodis are două componente principale : o componenta hidraulică, ce permite măsurarea debitului de apă și totalizatorul care afișează volumul de apă măsurat. Interfața de transmisie dintre aceste componente este realizată prin intermediul cuplei magnetice. Debitul care intră în contor e deviat de un injector de formă specială  care ghidează turbina. Această tehnologie este potrivită pentru toate tipurile de distribuție ale unei ape de calitate.

     Echipat pe intrare cu un filtru, Flodis este protejat împotriva impurităților accidentale angrenate de apă. Transmisia cu cupla magnetică, element standard la linia de produse Flodis, este însoțită de totalizatorul extra uscat. Atât angrenajul, cât și totalizatorul sunt etanșe la aer și la praf. Turbina este singura componenta  aflată în mișcare în apă.

Produse recomandate