montaj cada baie acril, montaj cada baie, euroinstal,

Caut instalator

Sunt instalator

Cum montezi o cada de baie din acril

      Sa montezi o cada de baie, nu este o treaba usoara pe care oricine poate sa o faca. In plus, e nevoie de munca in echipa pentru asezarea si pozitionarea exacta a acesteia intr-un loc bine stabilit. Spatiul destinat pozitionarii acestui obiect sanitar este de obicei foarte ingust si este stabilit in functie de lungimea standard a unei cazi. Astfel, lucrarea si montajul unei cazi de baie trebuie realizat de o mana experimentata. Unele cazi de baie moderne se monteaza destul de greu.

     O cada fara sisteme special de prindere se monteaza pe un pat zidit ce copiaza fundul cazii astfel incat sa ramana loc pentru demontarea/montarea sifonului si a preaplinului.

     Se fixeaza cada in pozitie perfect dreapta cu ajutorul unui boloboc. In cazul in care nu este asezata drept exista riscul ca apa din cada sa nu se scurga cum trebuie.

     Cada cu sisteme speciale de prindere de zid si suport, cu panou se poate monta in felul urmator:

  • se asambleaza suportul cazii prin montarea tijelor filetante pe profilul de sustinere cu ajutorul piulitelor.
  • se prind ansamblele realizate de partea rigidizata a bazei cazii,
  • se monteaza cada pe pozitie astfel incat sa ramana loc sub marginea inferioara a cazii pentru panou, reglajul orizontalitatii cazii se realizeaza cu ajutorul piulitelor
  • se monteaza pe perete profilul de sustinere lateral, dupa linia de montaj la marginea cazii cu ajutorul diblurilor si a holsuruburilor
  • se aseaza cada astfel incat marginea ei sa se sprijine pe profilul de sustinere lateral
  • se regleaza picioarele cazii pe inaltime astfel incat sa se obtina stabilitatea cazii – optional se pot prinde talpile suportului de pardoseala cu dibluri si holsuruburi.
Produse recomandate