sursa neintreruptibila, baterie, electrician, leroy merlin

Caut instalator

Sunt instalator

De ce ai nevoie de o sursa de curent neintreruptibila

Unul din lucrurile de care ne bucuram zi de zi, fara sa realizam cat suntem de dependenti de el, este curentul electric. Majoritatea centralelor termice, fie daca sunt pe lemne sau pe gaz, au si o parte electrica, astfel depind de o sursa constanta de curent electric. Centralele termice sunt mult mai sensibile la fluctuatii si pene de curent decat un PC. In acelasi timp sunt si mai periculoase in aceste cazuri, intreruperile succesive de curent pot  cauza probleme si pagube substantiale.

Sursa neintreruptibila pentru centrale termice este practic un sistem de protectie, care te asigura ca centrala ta va ramane intacta indiferent de problemele pe care le poti avea cu curentul electric. De ce sa o lasi la mila furnizorului de curent electric. Chiar daca centrala e in garantie, reparatia ei nu este mereu acoperita de astfel de situatii. Si sa nu uitam scenariul cel mai urat – ramai iarna fara curent cateva ore bune, asta inseamna ca ramai nu doar fara centrala dar implicit si fara caldura. Iar daca pana de curent este si in timpul noptii, inconveniente nu este un cuvant destul de cuprinzator – sa stai o noapte cand afara sunt minus 10 grade fara caldura nu pica bine.

Un dispozitiv este extrem de util pentru centrale termice, iti recomandam sa vezi sectiunea de SURSE NEINTRERUPTIBILE pe www.centraletermiceiasi.ro  pentru centrale termice si sa alegi un model potrivit pentru centrala ta. Va fi o investitie pe care nu o vei regreta.

Produse recomandate