rezervor wc ingropat, schell, rezervor incastrat, cadru wc, montaj cadru wc ingropat

Caut instalator

Sunt instalator

De ce sa montam un rezervor incastrat?

Atunci când spațiul disponibil în baie este o problemă, ar trebui luată în considerare montarea unui rezervor incastrat pentru vasul de toaletă. Acesta este ușor de instalat, este mascat de un perete și ocupă mult mai puțin spațiu decât un rezervor clasic.

Un rezervor incastrat poate fi montat într-un perete despărțitor, poate fi încadrat astfel încât să formeze o poliță pentru depozitare, pe scurt, se adaptează cu ușurință oricărui spațiu, oricât de îngust. Rezervorul incastrat este de regulă foarte subțire, cu grosime mică.

Pentru vasele de toaletă suspendate, rezervorul incastrat este unica opțiune, iar atunci când le alegeți, asigurați-vă că sunt compatibile – vasul de toaletă și rezervorul. Chiar se recomandă să fie folosite produse de la același producător pentru a nu interveni pe parcursul montajului probleme cauzate de diferențe de compatibilitate

Foarte importantă este și alegerea unei clapete de acționare. Ea are un rol atât în ambientul băii, cât și practic. Pentru a economisi apă, poți opta pentru o clapetă cu 2 butoane de acționare. Există numeroase modele și texturi între care poți alege.

Produse recomandate