caut instalator pitesti, centrale termice, instalator ploiesti,

Caut instalator

Sunt instalator

Filtru antimagnetita Dirtstop pentru centrala

Murdaria, nisipul si substantele feroase se pot acumula in interiorul sistemului de incalzire, riscand sa puna in pericol functionarea corecta a centralei.

Dirtstop este un separator compact de impuritati proiectat de Ivar, esential pentru cei care doresc sa prelungeasca durata de viata a centralei prin imbunatatirea schimburilor termice si eficienta generala a sistemului, garantand protectia impotriva coroziunii si curatarea constanta a tevilor si a terminalelor.

Destinat pentru a fi usor de instalat sub centrala, chiar si in spatii deosebit de mici, orizontal sau vertical, separatorul de impuritati Dirtstop este alcatuit dintr-un corp din IXEF, tehnopolimer care garanteaza o performanta mecanica si termica ridicata, acesta este usor si rezistent la coroziune.

Ceea ce face Dirtstop unic este filtrarea perfecta a fluidului in toate cele 4 configuratii de instalare posibile, asigurand intotdeauna o functionare perfecta a dispozitivului.
Aceasta caracteristica este posibila datorita insertiei rotative (brevet in curs), care poate fi rotita in functie de cerintele de instalare, fortand apa sa treaca prin filtru, izoland astfel impuritatile.

Alta particularitate a lui Dirtstop este ca este usor de curatat fara a fi necesara golirea sistemului. Filtrul, echipat cu o camera reglabila de decantare cu o baza inclinata, face ca impuritatile sa se plaseze spre robinetul de golire.

Exista, de asemenea, un puternic magnet detasabil in interiorul filtrului care atrage substante feroase si metale, impiedicandu-le pe acestea sa ajunga in sistem astfel prevenind aparitia ruginei.

Dirtstop este echipat cu un robinet de golire care poate fi conectat la o teava adecvata pentru a curata filtrul si un kit format dintr-un robinet cu olandez si racord cu olandez: este complet cu tot ceea ce este necesar pentru instalare, gata pentru a face orice sistem termic curat, sigur si durabil.

Produse recomandate