fernox, centrala, filtru

Caut instalator

Sunt instalator

Filtru centrala Fernox si lichid inhibitor

         Fernox TF1 este un filtru de inalta performanta ce utilizeaza actiunea hidrociclonica si magnetica pentru a fi montat in sistemele de incalzire din gospodarii, elimina orice impuritati din apa din sistemul de incalzire.Acesta trimite impuritatile catre ansamblurile de magneti proiectate special ale unitatii, eliminandu-le din apa si retinandu-le in interiorul filtrului.

         Fernox este usor de montat, se curata rapid si simplu fara a necesita demontare, poate fi montat pe tevi verticale sau orizontale.

         Agentul inhibitor este un lichid formulat special pentru indepartarea depunerilor corozove de contaminantii din sistemele de incalzire centrala si livrarea rezidurilor direct catre filtru. Asigura de asemenea protectia pe termen lung a sistemelor de incalzire centrala contra coroziunii interne si formarii depunerilor.

         Este util pentru toate tipurile de centrale, sisteme de incalzire cu calorifere sau sub pardoseala, fiind adecvat in special pentru sistemele de incalzire ce sunt dificil sau problematic de curatat prin metoda de clatire si golire.

Produse recomandate