instalatii electrice, cablu, conductor, electrician cluj,

Caut instalator

Sunt instalator

Sfaturi in vederea proiectarii unei instalatii electrice

      Atentia acestui detaliu ii este acordata inca din momentul proiectarii locuintei, moment in care este recomandat sa faceti o copie a amprentei casei si insemnati, in dreptul fiecarei camere, echipamentele electrice pe care intentionati sa le montati.

      In acest mod va puteti asigura ca, daca la un moment dat aveti posibilitatea de a monta aer conditionat, de exemplu, aceasta optiune a fost luata in calcul. Astfel, veti avea deja pregatit un circuit dedicat, apoi intrerupatoare, preize si orice alt accesoriu necesar unui control cât mai bun al echipamentului.

      Este important sa tineti cont de numarul de intrerupatoare pe care le doriti in casa. Bineinteles, este mai bine sa va luati masuri de precautie si sa adaugati cateva intrerupatoare in plus fata de cele pe care le aveti initial in minte, pentru orice eventualitate. Nu uitati sa treceti in planuri si echipamentele electrice cu functii suplimentare, cum sunt instalatiile electrice cu detectoare de miscare pentru garaje sau subsoluri, termostate, intrerupatoare cu temporizator.

      De asemenea, este necesar sa fiti informati asupra diferentei dintre cele doua echipamente electrice, si anume: echipamente mari si mici consumatoare de energie. Diferenta dintre ele consta, bineinteles, in energia pe care acestea o consuma. Astfel, de echipamente mari de energie se folosesc produsele precum: masinile de spalat, aparatele de aer conditionat, radiatoarele, instalatia pentru cazile cu hidromasaj etc.

Produse recomandate