montaj contoar gaz, consum redus de gaz, das,

Caut instalator

Sunt instalator

Sfaturi pentru un consum redus de gaz

      In primul rand, in cazul in care nu aveti tamplarie din termopan, si ati ramas la sistemului cu tamplarie din lemn si sticla, trebuie sa precizam ca pe timpul iernii aproximativ 30% din caldura se pierde pe aici. In consecinta, este necesara o izolare a imbinarilor usilor si ferestrelor cu garnituri de etansare.

     Spuneti instalatorului care va monteaza centrala sa va regleze temperatura mai scazute a apei calde menajere asa incat sa nu fie necesara combinarea acesteia cu apa rece deoarece iarna cand functioneaza atat cadura cat si apa calda consumul de gaze este foarte mare, tinde catre maxim.

     Reglati temperatura din locuinta la nivelul de 19 grade celsius, peste aceasta valoare cresterea de temperatura se traduce prin cresterea facturii de gaze cu 8% pentru fiecare grad.

     Folositi un termostat de ambianta sau montati la calorifere robinete cu cap termostat acest lucru ducand la o reducere cu 25% a consumului de gaze.

      Asigurati-va ca radiatoarele nu sunt acoperite de perdele sau alte obiecte pentru a nu ingreuna schimbul de caldura, si un lucru foarte important, aerisiti caloriferele pe timpul verii sau ori de cate ori aveti posibilitatea.

Produse recomandate