montaj termostat ambiental, termostat, tehnoclima

Caut instalator

Sunt instalator

Termostat ambiental mecanic

Pentru a te bucura mereu de confort fără a avea un consum exagerat de energie, este recomandat să achiziționezi un termostat.

Dacă deții o centrală clasică și nu vrei să te complici cu cheltuieli în plus, un termostat cu fir este o opțiune destul de bună.

Termostatul mecanic sau manual este cea mai ieftină variantă de pe piață, deoarece își va oferi și cele mai limitate opțiuni. Practic îți va permite doar să reglezi temperatura manual, în funcție de preferințele tale în materie de temperatură ambientală.

Este varianta potrivită pentru tine dacă nu vrei să investești mult în achiziționarea unui termostat, și dacă nu ai pretenții prea mari de la el. Se potrivește mai ales locuințelor vechi. Vei folosi termostatul pentru a controla momentul în care temperatura din casă trebuie să crească sau să scadă, astfel încât confortul termic să fie constant.

Nu va trebui să te complici cu procedura de reglaj, dar implicarea ta în proces va fi mult mai mare, deoarece va trebui să oprești încălzirea manual odată ce s-au atins gradele dorite.

Produse recomandate