montaj termostat ambiental, termostat, tehnoclima

Caut instalator

Sunt instalator

Termostat ambiental wireless

Asa cum ii sugereaza si numele, termostatul va opri generarea de caldura produsa de aparatele de incalzit atunci cand ajunge la o temperatura setata de tine.

Termostatul wireless se poate monta in orice incapere si se va conecta la centrala termica sau la aparatul de incalzit emitand un semnal pe o anumita banda de frecventa.

Trebuie verificat inainte de achizitie ca este compatibil cu centrala ta termica de acasa. Nu exista un model care sa mearga la orice si de aceea cel mai bine este sa intrebi in magazin sau pe reprezentantul companiei producatoare de centrale despre compatibilitatea cu termostatele wireless.

Unul din principalele motive pentru care recomandam cumpararea unui termostat wireless este reducerea consumului energetic. Multe companii producatoare transmit ca un astfel de termostat ar reduce consumul cu pana la 30%. Aceasta valoare inseamna bani economiti iar cheltuiala pe termostatul wireless se va amortiza foarte repede.

Termostatul wireless modern are un program unde impui ce temperatura sa fie in mediul ambiental pe orele din zi. De exemplu daca pleci la 8 de acasa si revii la orele 19 atunci poti seta centrala la 15 grade iar consumul energetiv va fi redus.

Un termostat wireless este montat in camera cu temperatura medie. Daca il pui in camera cea mai calduroasa termostatul va opri centrala inainte sa se incalzeasca toata casa. Pe partea cealalta, daca il pui in camera in care este cel mai rece, centrala va merge mai mult timp si in camerele celelalte va fi prea cald.

Produse recomandate