montaj termostat ambiental, termostat, tehnoclima

Caut instalator

Sunt instalator

Termostat inteligent Salus IT 500

Un termostat de ambianta programabil, iti permite sa setezi temperatura pe intervale de timp in functie de nevoile tale, si te ajuta sa economisesti energie oferind control automat.

Termostatele de ambianta inteligente care au si control la distanta prin internet, ofera posibilitatea de a modifica temperatura inainte sau dupa ce se termina programul stabilit si permite proprietarului casei sa fie conectat permanent cu casa si sa fie la curent cu temperatura de confort si setarile economice.

Termostatele inteligente pot oferi o varietate de optiuni folositoare cum ar fi conectivitate WiFi, alerte de intretinere, date referitoare la consum sau chiar abilitatea de a invata nevoile de confort.

Cu Salus iT500, poti fi conectat si sa primesti informatii referitoare la functionarea centralei si temperatura ambientala, cu scopul de a creea o atmosfera confortabila si sa faci in acelasi timp economie de energie cu cat mai putin efort.

Poti pleca in vacanta doua saptamani, si sa uiti sa reglezi temperatura la termostat pe temperatura redusa. In mod normal in aceasta situatie vei tine casa calda pentru nimeni. Dar cu termostatul de camera cu comanda prin internet Salus iT500, poti modifica temperatura cu o atingere de deget pe telefon.

Un alt motiv pentru care este bine sa controlezi centrala termica prin internet, este pentru atunci cand ajungi acasa mai devreme si vrei sa gasesti casa incalzita fara sa astepti dupa ce ai ajuns.

Produse recomandate