filtru sentinel, filtru antimagnetita

Caut instalator

Sunt instalator

Utilitatea unui filtru Sentinel

Filtrul de sistem Sentinel Eliminator VortexTM  indeparteaza toate tipurile de reziduuri prezente de obicei in sisteme de incalzire centrala cu agent termic, asigurand protectia centralei si contribuind la mentinerea sistemului in parametrii optimi de functionare si eficienta.

Design compact, combinat cu sistemul de montare in instalatie si teul care se poate roti cu pana la 360° inclusiv; se instaleaza rapid si simplu pe teava, indiferent de orientare. Fabricat la standardele din industria automobilistica, are garnituri duble si ofera siguranta unui design solid, fara scurgeri.

 Miezul turbionar unic, cu ansamblu de magneti puternici din neodim, asigura colectarea si retinerea unei cantitati de reziduri magnetice care depaseste nivelul celui mai performant filtru compact de pe piata. Previne blocarea filtrului si poate servi la captarea altor tipuri de reziduuri.

Sentinel Eliminator Vortex utilizeaza un miez turbionar unic pentru o durata de contact maxima intre reziduurile din flux si magnetii performanti din neodim-fier-bor. Turbionul reduce debitul apei din sistem, permitand ca reziduurile non-magnetice sa se desprinda din debitul apei si sa se depuna in partea de jos a camerei colectoare, si in acelasi timp creste capacitatea magnetilor de a elimina magnetita, care este colectata in camera centrala a filtrului. Reziduurile colectate pot fi purjate simplu, prin scoaterea magnetului din mansonul sau si deschiderea robinetului de evacuare de la baza unitatii. Ca alternativa, recipientul poate fi demontat pentru a fi curatat complet la interventiile de intretinere.

Produse recomandate