reductor presiune, ecoflam, general instalatii,

Caut instalator

Sunt instalator

Utilitatea unui reductor de presiune pentru apa

Distribuţia apei de la reţeaua publică este efectuată la presiuni ridicate şi adesea discontinue.Această presiune la intrare, în general este prea înaltă şi variabilă pentru o utilizare corectă în instalaţiile de uz casnic: este necesar să se reducă şi să se stabilizeze această presiune înainte de distribuţia către utilizatorii din reţeaua privată. Pentru a îndeplini această funcţie se utilizează reductoare de presiune care instalate pe reţeaua hidrică privată, reduc şi stabilizează presiunea la intrarea de la reţeaua publică, dispozitive care vor permite o presiune în aval la valori optime prestabilite.

Reductoarele de presiune protejeaza instalatiile de apa casnice impotriva presiunii excesive de la intrare. Ele pot fi utilizate si in aplicatii industriale sau comerciale, in limitele specificatiilor lor. Prin instalarea unui reductor se evita defectiunile datorate presiunii ridicate si se reduce consumul de apa. Presiunea reglata se mentine constanta chiar si atunci cand exista variatii mari ale presiunii de intrare.

Reducerea presiunii de lucru si mentinerea ei la nivel constant reduce zgomotul de circulatie a fluidului in instalatie.

Produse recomandate